Hur kan detta löna sig att resa runt så här och inte ta en krona betalt för fikat, frågade en person vid ett tillfälle. Varför måste allt lönas sig ekonomiskt, blev mitt (Ove) svar. Ursäkta att jag lägger mig i samtalet säger en äldre kvinna, som satt på andra sidan vid ett bord. Jag är väldigt ensam, och de enda som jag samtalar med är personalen i affären. Men nu har jag fått samtala med er här i Cafébussen, när kommer ni igen?

Tack för samtalet

Hej hej! Tack så mycket för Bibeln jag fick av er i Cafébussen. Schysst! Ju mer man läser, desto bättre blir det. Tack så mycket och hoppas vi ses igen!

Bibeln hjälper

Hej Mikael! Nu har jag läst i min Bibel, som jag fick. Väldigt intressant! Heliga Anden-vem är det?

Heliga Anden- vem är det?

Hej Sara Och Jakob! Det var så kul att träffa er i bussen! Faktiskt det roligaste på hela semestern. Ni gav oss nåt att tänka på.Ni har nåt som inte vi har.

Ni har nåt som inte vi har

Kändes så skönt när ni bad för mig i bussen, aldrig gjort det innan. Kan ni be för mig igen? Mina föräldrar är svårt sjuka.

Tack för bönen

Hej kära Buss-kompisar! Jag har läst i min Bibel lite, väldigt intressant! Skulle vilja prata med någon kristen om saker jag undrar över. Finns någon av er i min närhet, eller vet Ni någon församling i Sundsvalls-trakten som är bra?

Sundsvall

En sen natt, kommer en av polisbilarna i staden och kör upp vid långsidan av vår Cafébuss, där den står parkerad på gågatan. Polisen vid förarplatsen tar ner sidorutan och ”sticker” ut huvudet och säger till oss i teamet: Vad bra att ni är här! Det betyder så mycket att det finns nyktra vuxna personer ute på fredagskvällar och nätter! Vi blev mycket glada över denna uppmuntran och det är inte första gången vakter och poliser har uttryckt tacksamhet,  över att vi finns med.  Vår längtan är ju att vi skall få göra skillnad, för någon person. Vi vet, att vi kan inte hjälpa alla, men vi kan hjälpa någon!

Polisen tackar oss