Johan Nilsson, Hillerstorp

Första gången jag träffade Ove var på Hultsfredsfestivalen 2008. Sedan dess har det blivit många resor med Cafébussen utöver vårt land. För mig personligen har tiden vi färdats i bussen betytt mycket. Det har då blivit många tillfällen till samtal och bön.

När vi väl har anlänt till den planerade Hållplatsen, är det alltid spännande, för ingen plats är den andra lik. Det som då har varit viktigast, är alla de människomöten vi har fått uppleva. Bussen har då verkligen fått fungera som en utmärkt mötesplats. Dels får vi träffa kristna bröder och systrar, men också personer i olika åldrar som ännu ej har fått uppleva Jesus. Att få träffa en människa och få ett gott och personligt samtal, känns väldigt meningsfullt.

Tanken är ju att få fungera som församlingens utsträckta hand, till att nå ut till nya människor som Jesus dött och uppstått för. En annan mycket positiv sak jag sett med Bussmissionens arbete, är alla de kristna som har fått utvecklas och mogna i sin tro och i sina gåvor. Detta genom att tillfälle har getts att själv få praktisera det man har hört i predikningar och undervisning. Ett konkret sätt att få leva ut sin tro. Allt gott framåt!