Har ni öl i bussen?

posted in: Nyheter | 0

Denna fredag var vi mitt på torget mellan alla affärerna, och då kommer det fram tre män ca 35 års åldern till CafébUnknown-1ussen. Han som var mest pratsam frågar mig högt. Har ni öl i bussen? Nej, vi har starkare saker, blev mitt svar. Har ni konjak då, frågade han tillbaka? Nej, starkare saker är det vi har, svarade jag honom. Då frågar han mig för tredje gången. Har ni Guds kraft i bussen? – Ja, kom in i bussen så får ni se, blev mitt svar!

De var inte svåra att övertala, utan stiger in i bussen och får fika.Vi får sitta ner och samtalar och berättar om vad Jesus kan göra i människors liv idag. De var mycket öppna och lyssnade. När de sedan efter en stund skall gå ut, får han som var mest pratsam med sig en Biker Bibel, och han blir så glad och tacksam över Bibeln som han nu har fått. Den skall jag läsa, säger han med glädje!